Doorzoek de website

Blog

1-4

13-10-2019 00:00

Natuurlijk hoop je altijd dat je wint tegen Ajax, maar dat we ze zouden verslaan met 1-4 had ik vooraf niet durven hopen. We begonnen sterk aan de wedstrijd en komen voor rust op een 0-2 voorsprong. Vlak na rust maakt Ajax de 1-2 en hebben we het even lastig. Gelukkig maken we een kwartier voor tijd de 1-3 en vlak daarna zelfs de 1-4. Een mooie uitslag! Doen we goeie zaken, want we staan nu 6 punten los op Ajax en Twente. Volgende week start de Eredivisie Cup.

super mooi filmpje

10-10-2019 00:00

Vandaag is een super mooi filmpje van PSV uitgekomen waarin ik samen met Joelle en Jeslyn de hoofdrol speel.

youtu.be/CfvOSgKeY-w

Heel blij mee!!!

net niet

28-09-2019 00:00

Vanavond speelden we de thuis wedstrijd tegen Excelsior Barendrecht. En we gingen voortvarend van start. Na 12 minuten lag de eerst bal in het net. Daarna duurde het een minuut of 20 voor de volgende kwam, voor rust maakten we de 3-0. Na rust gingen we verder waar we gebleven waren en bleven de goals vallen. Uiteindelijk lukte het net niet om dubbele cijfers op het scorebord te krijgen en maakt Excelsior nog een ere treffer. 9-1 is de eindstand. Dus ik kan met een goed geval de interlandperiode in a.s. maandag.

eerste punt verlies

21-09-2019 00:00

Helaas zijn onze eerste verliespunten er. En echt onnodig. We maakten het ons zelf heel moeilijk terwijl dat echt niet nodig was. Na een half uur komen we op voorsprong, die we daarna eigenlijk echt uit moeten bouwen. De 2de helft verloopt niet best met als gevolg dat ADO 2 minuten voor tijd de gelijkmaker kan maken. In de 7 resterende ( 5 min. blessuretijd) zetten we nog vol druk, maar dat hadden we natuurlijk al veel eerder moeten doen. We blijven gedeeld koploper. Volgende week komt Excelsior Barendrecht op bezoek. Hopelijk kunnen we dan revanche nemen voor de wedstrijd van gister.

eerste topper

15-09-2019 00:00

Vanmiddag speelden we de eerste topper van het seizoen uit tegen Twente. We komen door een penalty (onterecht, maar helaas geen var) op een 1-0 achterstand vlak voor rust. Gelukkig komen we in de 2de helft snel op gelijke hoogte. Daarna komt Twente voor de 2de keer op voorsprong. 5 minuten voor tijd schieten Katja en Joelle allebei nog een goal binnen, dus in 5 minuten gaan we van 0 naar 3 punten. 2-3 is de eindstand, dus winnen we de eerste topper. A.s. vrijdag komt ADO Den Haag op bezoek.

Interlandperiode

09-09-2019 00:00

Vorige week maandag mocht ik me weer melden in Zeist voor de interlandperiode. Daarin speelden we 2 wedstrijden voor EK kwalificatie. Woensdag 2 oktober vertrokken we naar Slovenië waar we vrijdag een wedstrijd speelden. Het ging allemaal niet zo soepel, we komen zelfs op een 1-0 achterstand. Gelukkig maken we voor de rust nog gelijk. Na rust komen we op voorsprong, maar geven die ook weer weg. In de 78ste min komen we weer op voorsprong en die wordt 5 min later uitgebreid. In de 90ste minuut mag ik ook nog even spelen. 3 minuten blessure tijd. 2-4 is de eindstand. Zaterdags vliegen we weer terug naar Nederland, waar we 's avonds familiemoment hebben. Maandag vertrokken we naar Eindhoven en trainen daar 's avonds in het stadion. Gister speelden we de wedstrijd tegen Rusland. We winnen met 2-0. Weer 6 punten binnen gesleept! En al waren het er maar een paar, toch weer blij dat ik weer een interland op mijn naam heb staan. Op naar de competitiewedstrijd van a.s. zondag tegen Ajax, die voor het eerst in de geschiedenis rechtstreeks uitgezonden wordt door FOX Sport.

eerste van het seizoen!

07-09-2019 17:05

Gisteravond de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen PEC Zwolle. De eerste helft hadden we veel kansen, maar kwamen we maar niet tot scoren. Gelukkig gingen ze er in de 2de helft wel in en prik ik zelf de 4-0 binnen. Dat was tevens de eindstand. Mooi mijn eerste van het seizoen weer mogen maken, hopelijk volgen er nog meer.... Volgende week zondag spelen we uit tegen FC Twente. De eerste topper van het seizoen.

interlandperiode

04-09-2019 00:00

De eerste interlandperiode na het WK zit er weer op. Vrijdag 30 augustus was de uitwedstrijd tegen Estland, die we met 0-7 hebben gewonnen. Dinsdag 3 september was de wedstrijd tegen Turkije in Heereveen. Deze wedstrijd wonnen we met 3-0. Helaas heb ik geen minuten mogen maken deze interlandperiode, maar heb weer een hele fijne tijd gehad!

seizoen 2019-2020

24-08-2019 00:00

Na mijn vakantie ben ik begin juli weer begonnen met een individeel programma en vanaf half juli zijn we weer aan t trainen bij PSV. Na een aantal oefenwedstrijd begon gisteravond de competitie weer. We mochten meteen de verste uitwedstrijd spelen: uit naar Heereveen. In de 14de min komen we vanuit een vrije trap op achterstand, maar gelukkig maken we binnen een minuut gelijk. Voor rust maken we nog de 1-2. Na rust wordt ons spel wat rommeliger, maar gelukkig maken we nog 2 goals en houden we het achter dicht, waardoor 1-4 de eindstand is. Een mooi begin van de competitie!

Afgelopen dinsdag heb ik ook nog heel goed nieuws gekregen, want ik ben opgeroepen voor de aankomende interlandperiode voor de EK kwalificatie. A.s. maandag mag ik me gaan melden in Zeist. Vrijdag spelen we dan uit in Estland en op 3 september spelen we thuis tegen Turkije.

Ik heb er weer zin in !!!

Finale

07-07-2019 00:00

Vanmiddag om 17 uur staan ze gewoon in de finale!!! Echt helemaal super!!! Natuurlijk ben ik er bij.

De eerste wedstrijd liep het allemaal nog niet zo soepel, maar werd er wel gewonnen van Nieuw Zeeland. Die wedstrijd was ik nog bij het team. De wedstrijd daarna zijn we naar Valencienne gereden om daar de wedstrijd tegen Kameroen te kijken, die ook gewonnen werd. Dus was al duidelijk dat ze de 8ste finale gehaald hadden. Omdat ik vakantie kreeg toen ik van Frankrijk naar huis gegaan ben, hebben we de 3de wedstrijd tegen Canada vanuit Turkije gevolgd. De 4de wedstrijd tegen Japan (de 8ste finale) werd net gespeeld toen we in het vliegtuig zaten naar huis. De kunst was om zsm de eindstand te weten en al voor het vliegtuig aan de grond stond, wisten we dat ze gewonnen hadden. Dus zaterdags weer naar Valencienne voor de kwartfinale tegen Italie. En ook die werd gewonnen!!!

Dus woensdag op naar Lyon om de wedstrijd tegen Zweden bij te wonen. Wat was het spannend, maar in de verlenging scoorde Jackie de 1-0 en dus door naar de FINALE!!! Donderdag weer naar huis gereden en gister wéér 800 km terug naar Lyon. En vanmiddag is het dan zo ver. De finale tegen Amerika. Natuurlijk is Amerika de grote favouriet, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ze kunnen stunten!!!