Doorzoek de website

Blog

goaltje meegepikt

15-02-2020 00:00

Uit tegen Excelsior. Voor rust maken we het onszelf moeilijk, maar gelukkig valt vlak voor rust de 0-1. Na rust gaat het een stuk beter. Na 2 minuten valt de 0-2, 12 minuten later maak ik zelf de 0-3, waarna we helaas meteen een goal tegen krijgen. 7 minuten later valt de 1-4 en in de extra tijd scoren we de 5de goal, dus een mooie eindstand.

ADO uit

08-02-2020 00:00

ADO uit, op de een of andere manier altijd lastig. Ook vanavond hadden we het niet makkelijk, maar dat lag vooral aan onszelf.                                                                                                                                     Gelukkig winnen we de wedstrijd met 0-1 en zetten we onze ongeslagen reeks voort!!!

januari

02-02-2020 00:00

Na een heerlijk vakantie in Aruba, zijn we begin januari op trainingskamp in Malaga geweest met PSV. Daar speelden we een oefenwedstrijd tegen Granada, die we gewonnen hebben. Daarna speelden we oefenwedstrijden tegen Essen uit en Hoffenheim thuis. Tegen Essen hebben we nipt verloren, tegen Hoffenheim lukte alles en wonnen we ruim met 4-0.

Gister stond de achtste finale van de KNVB beker op het programma. Uit tegen FC Eindhoven. We winnen overtuigend met 1-6 en gaan dus door naar de kwartfinale half maart.

Volgende week spelen we de eerste competitiewedstrijd van het jaar uit tegen ADO Den Haag.

mooie wedstrijd

14-12-2019 00:00

Gisteravond stond de return tegen Ajax op het programma. We beginnen fel aan de wedstrijd en na een paar kansjes schieten we na ruim een kwartier de 0-1 binnen. Na rust schiet Kayleigh de 0-2 binnen en dat is ook de eindstand. Daardoor blijven we bovenaan staan in de Eredivisie Cup. Eind februari spelen we de finale wedstrijden (ook een uit en thuis wedstrijd), waarschijnlijk tegen Twente. Komende week trainen we nog een paar dagen, brengen we een bezoek aan de ziekenhuizen in de regio en hebben we nog kerstborrel. Daarna ga ik lekker op vakantie!!! Zin in!!!

gelijkspel

07-12-2019 00:00

Gisteravond speelde we de eerste van 2 wedstrijden tegen Ajax voor de Eredivisie Cup. We maakten het onszelf onnodig lastig, door 1-1 te spelen. Volgende week is de return uit in Amsterdam. De winnaar over de 2 wedstrijden blijft bovenaan de ladder van de Cup staan.

PSV - FC Twente

01-12-2019 00:00

Vanmiddag was de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop thuis tegen FC Twente. We winnen met 1-0 en gaan daardoor ongeslagen de winterstop in wat betreft de competitie. Nu nog 2 wedstrijden voor de Eredivisie Cup.

uit naar PEC Zwolle

23-11-2019 00:00

Gisteravond stond de uitwedstrijd tegen Zwolle op het programma.  We beginnen sterk en na 13 min scoren we de 0-1. Ruim een kwartier later gaat ook de 0-2 erin. Met die stand gaan we ook rusten. Na de rust duur t even maar in de 71ste min maken we de 0-3 en 10 minuten later de 0-4. Dit was eerder dit seizoen thuis ook de eindstand. We hebben het na t puntverlies van vorige week weer goed opgepakt. Nu op naar 1 december. Dan spelen we thuis tegen FC Twente. Als we deze wedstrijd winnen, zijn we het eerste team dat zich plaatst voor de kampioenspoule.

onnodig puntverlies

17-11-2019 00:00

Vanmiddag speelden we thuis tegen Heereveen. We begonnen goed en kregen een aantal kansen. 3x werd een goal afgekeurd wegens buitenspel, waarvan we later hoorden, dat het slechts 1x het geval was. Balen dus, want dan hadden we 2-0 voorgestaan. Aan de andere kant werd een goal van Heereveen wel goed gekeurd en dus gingen we de rust in met een 0-1 achterstand. De 2de helft verliep wat moeizamer en we kwamen maar niet tot scoren. Gelukkig maakte Katja na ruim een uur spelen de gelijkmaker. Verder kwamen we helaas niet. Dure verliespunten dus.

laatste interlandperiode van 2019

13-11-2019 00:00

Op 4 november mocht ik mij weer gaan melden in Zeist voor de laatste interlandperiode van dit jaar. Woensdags vertrokken we naar Turkije en daar speelden we 8 november de wedstrijd tegen Turkije. Een heel grote verrassing was dat ik in de basis mocht starten. We wonnen de wedstrijd met 0-8. Zaterdag vlogen we weer terug naar Nederland en daar speelden we dinsdag de wedstrijd tegen Slovenië in het Gelredome. EN..... ik mocht weer de hele wedstrijd spelen. De wedstrijd eindigde in 4-1. Het was een super mooie interlandperiode voor mij natuurlijk. Nu duurt t tot maart voor er weer een interlandperiode is.

Eredivisie Cup

05-11-2019 18:36

Dit seizoen is er een nieuwe prijs te winnen. De Eredivisie Cup. Alle 8 de eredivisie clubs zijn, afhankelijk van de stand van afgelopen jaar, ingedeeld in een ladder, waarbij de winnaar van vorig jaar boven aan staat. Dat is dus FC Twente. Onze tegenstander van de 2 wedstrijden in de eredivisie cup. Zondag 20 oktober spelen we thuis en we winnen ruim met 5-1. Dus de druk op de return is niet zo groot. We winnen met 2-3 en staan nu dus op het bovenste tree van de ladder. De volgende wedstrijden spelen we tegen Ajax in december en na de winterstop is er nog 1 ronde.