Doorzoek de website


Blog

Eerste punten zijn binnen

14-09-2020 00:00

    Gistermiddag was het dan eindelijk zover!!! We mochten gaan starten aan de eredivisie. Uit tegen Heereveen kon je wel zien dat we nog helemaal niet op elkaar in gespeeld zijn. We hadden het lastig. We komen op 0-1 voorsprong, maar vlak voor rust maakt Heereveen gelijk. Ofja Sari haalde de bal van de lijn, maar de grensrechter gaf de goal. Kei balen. Gelukkig kon ik in de 2de helft de bal in de goal werken en houden we het daarna achter dicht. 1-2 is de eindstand en zo zijn onze eerste punten binnen!!!

Morgenvroeg mag ik me weer melden in Zeist bij de oranjeleeuwinnen. We spelen vrijdag het EK kwalificatieduel uit tegen Rusland. Ik ben er klaar voor!!!

slechte start

07-09-2020 10:37

Onze voorbereiding is niet helemaal gelopen zoals we gehoopt hadden. De eerste oefenwedstrijd ging niet door, door een besmetting bij de tegenstander. Daarna speelden we tegen Anderlecht zonder publiek en wonnen we met 0-2. De week erna zijn we naar Lyon gegaan om daar mee te doen met een toernooitje met naast Olympique Lyon ook Montepellier en Juventus. We speelden op 13 augustus de wedstrijd tegen Olimpique zelf. Dat is al jaren het beste team van de wereld. We verloren met 4-0, maar speelden toch een goede wedstrijd, aangezien dit pas onze 2de wedstrijd was en Olympique al langer in voorbereiding was en zelfs nog de bekerfinale had gewonnen. 2 dagen later winnen we met 2-1 van Montepellier. Helaas blijkt in de week daarna dat enkele teamgenoten zijn besmet met het coronavirus en we moeten allemaal in quarantaine. Heel erg balen, omdat zo onze oefenwedstrijd tegen Heereveen, die live uitgezonden zou worden op FOX Sport, werd geannuleerd. Aangezien de quarantaine 10 dagen duurt gaat zelfs de eerste competitiewedstrijd tegen VV Alkmaar, die in het stadion gespeeld zou worden, niet door. 

contract verlengd

10-06-2020 00:00

Als er geen corona was geweest, dan was ik na dit seizoen naar het buitenland gaan voetballen. Maar corona veranderd alles, dus ook mijn keuzes op dit moment. Daarom heb ik er voor gekozen om nog een jaar langer bij PSV te blijven. Om eindelijk eens prijzen te gaan pakken. Met een aantal mooie versterkingen moet dat dit seizoen goed gaan komen!!!! We hebben nu zomerstop en op 13 juli gaan we weer van start met het nieuwe seizoen. Ik heb er heel veel zin in!!!

seizoenafsluiting

24-05-2020 00:00

Op een aparte manier hebben we vandaag de seizoenafsluiting gehad. Met alleen de Nederlandse speelster, want alle buitenlandse speelster zijn in hun eigen land en mogen niet reizen.  Jammer dat we niet op een normale manier afscheid kunnen nemen, maar het is niet anders.

geen voetbal

06-05-2020 00:00

Nadat ik teruggekomen ben uit Frankrijk is het alleen maar erger geworden overal met corona. De competitie werd stil gelegd, waardoor we geen kampioen konden worden. Er waren geen trainingen meer, helemaal niks. Alleen thuis fit blijven om te zorgen dat als alles weer op mocht starten, we nog wel fit waren. Er saai elke keer thuis hardlopen. Daarom wisselde ik wat af door een wielrenfiets te huren en te skeeleren.  Vandaag mogen we weer voor het eerst naar PSV om in kleine groepjes op afstand te trainen. Heb er zin in!!!

Corona gooit roet in t eten

10-03-2020 00:00

Helaas is de week anders verlopen dan gehoopt. Op woensdag heb ik de hele wedstrijd mogen spelen tegen Brazilië. De wedstrijd eindigt in 0-0. Omdat er steeds meer gevallen van corona komen in Nederland scherpt het RIVM op 6 maart de voorzorgsmaatregelen aan. Dat houdt in dat iedereen uit Brabant die verkouden is in contacten moet vermijden en zoveel mogelijk thuis moet blijven. Erskine, onze keeperstrainer, en ik komen allebei uit Brabant en zijn verkouden, dus moeten we zaterdag 7 maart terug naar huis. Erg balen natuurlijk. In plaats van mijn verjaardag in Frankrijk te vieren, zat ik nu thuis in quarantaine tot de uitslag van mijn test binnen was. Gelukkig was die negatief.

Op naar Frankrijk

02-03-2020 00:00

Vandaag vertrekken we met de Oranjeleeuwinnen naar Frankrijk. Daar spelen we een toernooi tegen eerst Brazilië (4 maart), daarna Canada (7 maart) en op 10 maart spelen we tegen Frankrijk. Ik heb er zin in!!!

weer geen prijs

28-02-2020 00:00

Helaas hebben we het ons vanavond weer veel te moeilijk gemaakt. Door het verlies van vorige week moesten we met 2 goals verschil winnen. We komen wel snel voor op 1-0, maar daarna maakt Twente kort na elkaar 2 goals. We maken nog wel gelijk, maar 15 min voor tijd komt Twente weer op voorsprong en staan wij weer met lege handen. Nog geen prijs voor PSV vrouwen :-(

Oranje leeuwinnen

24-02-2020 00:00

Vandaag bericht gekregen dat ik a.s. maandag mee mag naar Frankrijk voor een toernooi waarbij we spelen tegen Canada, Brazilie en Frankrijk. Super fijn natuurlijk, heb er heel veel zin in !!!

Eredivisie Cup

22-02-2020 00:00

Gisteravond speelden we de eerste van 2 finales van de eredivisie cup tegen FC Twente: één keer uit en één keer thuis. We beginnen uit en starten niet goed aan de wedstrijd. Met de rust staan we 2-0 achter. Iets nieuws dit seizoen, dus zaak dat we het na rust omdraaien. Helaas lukt t de 2de helft niet om te scoren, al zijn we voetballend wel de betere, Twente komt zelfs tot 4-0. In de extra tijd kop ik de 4-1 binnen en 3 minuten later maakt Naomi de 4-2. Een flinke tegenvaller, maar gelukkig dat we de 2 goals nog maakten. Dat geeft nog hoop voor a.s. vrijdag als Twente naar Eindhoven komt. Als het 4-0 was gebleven, was het een vrijwel onmogelijk taak geweest (dan moeten we met 5-0 winnen of 4-0 voor verlenging). Nu met de 2 goals moeten we met minimaal 2 doelpunten verschil winnen en geen tegengoals krijgen. Nog steeds een erg moeilijke opdracht, maar niet onmogelijk. Dus vol goede moed op naar vrijdag!!!

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>