Blog

Excelsior uit

30-10-2020 00:00

Vanmiddag speelden we de uitwedstrijd tegen Excelsior. Voor de Eredivisie Cup waren we ook al hier geweest en dat ging goed.

Het duurt even voor we op gang komen, maar na een half uur valt de eerste goal. Voor rust scoort Joelle een hattrick. Ook na rust komt er een hattrick. Deze keer op naam van Kayleigh. Een mooie 0-6 eindstand dus. Voor de 2de keer deze week.

Kosovo - Nederland

27-10-2020 00:00

We beginnen goed aan de wedstrijd en komen al snel op 0-1 voorsprong. Voor rust maken we er in totaal 4. Na de rust spelen we niet meer zo sterk en vallen er ook geen goals. Pas in de extra tijd weten we nog 2x de goal te vinden en dus eindigt de wedstrijd in 0-6.

Nu weer terug naar PSV waar zondag de inhaalwedstrijd (omdat de competitie 2 weken is stilgelegd) tegen Excelsior uit op het programma.

Eerste interland goal

24-10-2020 00:00

Gisteravond speelden we met het Nederlands Elftal de thuiswedstrijd tegen Estland. Ik mocht weer in de basis starten en zoals we wel een beetje verwacht hadden, scoorden we makkelijk. Voor rust stond het al 4-0. Na rust duurt het 20 min voor we weer op gang komen met scoren. Zelf maakte ik de 6-0. MIjn eerste interlandgoal, dus daar ben ik heel blij mee. Uiteindelijk winnen we met 7-0 en daardoor hebben we ons definitief geplaatst voor het EK 2022 in Engeland. Helemaal super!!!

Nu op naar dinsdag. Dan spelen we uit tegen Kosovo!

toch wedstrijden

16-10-2020 00:00

Na veel over en weer is besloten dat de vrouwen eredivisie toch door mag gaan, maar de wedstrijd van 18 oktober tegen Excelsior is verzet naar 30 oktober, omdat er nog afspraken gemaakt moeten worden over hoe het allemaal moet en kan gaan.

persconferentie en oranje

14-10-2020 00:00

Gisteravond is er een persconferentie geweest en waarschijnlijk mogen we geen wedstrijden meer spelen. En trainen alleen met 4en op 1,5 meter. Gelukkig mag ik maandag naar Zeist, want ik heb weer een oproep voor de oranje Leeuwinnen. Deze week nog even duimen hoe het zal gaan met de wedstrijd bij PSV.

100 wedstrijden

10-10-2020 00:00

Gisteravond speelden we thuis tegen PEC Zwolle. Voor de wedstrijd werd ik samen met Jeslynn gehuldigd vanwege mijn 100ste (op 4 oktober) en Jeslynn haar 200ste wedstrijd voor PSV. We kregen allebei een heel mooie lijst met PSV shirt met het aantal wedstrijden erop.

De wedstrijd begon niet goed voor ons. Vanwege een foutje van de keeper, kwamen we op 0-1 achterstand, maar gelukkig maakten we het nog goed met 2 goals, maar vlak voor rust komt PEC weer op gelijke hoogte helaas. Na de rust komen we beter uit de kleedkamer en maken we nog 3 goals. We weten het achter ook dicht te houden dus een 5-2 eindstand. Helaas was de wedstrijd weer zonder publiek.

Topper die geen topper werd

04-10-2020 00:00

Vanmiddag speelden we de uitwedstrijd tegen Ajax. De topper van het seizoen, helaas weer zonder publiek. Vorig seizoen wisten we met 1-4 te winnen. Helaas werd deze topper voor ons geen topper. We kwamen de eerste helft niet in het spel en al vroeg op een 1-0 achterstand. De tweede helft kwamen we een stuk beter uit de kleedkamer en gingen we op zoek naar de gelijkmaker. Helaas wilde die er niet in en vlak voor tijd maakte Ajax de 2-0. Erg balen, maar op 30 oktober krijgen we revanche in de eredivisie cup.

inhaalwedstrijd

30-09-2020 00:00

Gisteravond speelden we de inhaalwedstrijd tegen VV Alkmaar, die eigenlijk de eerste van het seizoen was, maar vanwege besmettingen in ons team is verzet. Helaas speelden we deze keer zonder publiek vanwege de coronamaatregels. Ook deze wedstrijd verliep, net als vrijdag de eredivisie cup, goed voor ons. We wonnen met 5-1. Op naar zondag voor de topper tegen Ajax.

Eredivisie Cup 20-21

25-09-2020 00:00

Vanavond speelden we de eerste wedstrijd voor de Eredivisie Cup. Dit is een iets andere opzet als vorig jaar. Wij speelden uit tegen Excelsior Barendrecht. We wonnen de wedstrijd overtuigend met 0-5. In de volgende ronde spelen we nu tegen Ajax thuis. Deze wedstrijd is op vrijdag 30 oktober.

uit in Rusland

19-09-2020 00:00

Gistermiddag speelden we de EK kwalificatie wedstrijd uit tegen Rusland in de Sapsan Arena in Moskou. Zoals verwacht beperkte Rusland zich tot verdedigen. Gelukkig kwamen we al vlug in de wedstrijd met 0-1 voor. Daarna kwamen we er helaas niet meer doorheen. Ik mocht in de basis starten en heb de hele wedstrijd gespeeld. De uitslag en het spel in de 2de helft had beter gemoeten, maar ik ben heel blij met mijn 90 minuten!!!