Doorzoek de website

Blog

de eerste maanden van '21

19-04-2021 14:26

Het is al even geleden dat ik de blog bijgewerkt heb. Ondertussen is er weer vanalles gebeurd. Er zijn 2 interlandperiodes geweest, waarbij ik in totaal 4 wedstrijden heb gespeeld. Ook hebben we weer een periode in quaratine moeten zitten, omdat teamgenoten positief getest waren. We hebben de laatste wedstrijden voor de playoffs gespeeld (waarin we o.a gewonnen hebben van Ajax en verloren van FC Twente). We starten de play offs met 3 teams met alle 3 evenveel punten. Alleen heeft Twente een beter doelsaldo dus die staan 1, wij 2 en Ajax 3. Ado is de nummer 4. Tegen die 3 clubs gaan we nu dus nog 1x uit en 1x thuis spelen. We starten komende week thuis tegen Ajax.

Gister hebben we ook thuis tegen Ajax gespeeld voor de halve finale van de KNVB beker. Nog nooit had PSV van Ajax gewonnen in het bekertoernooi, dus het werd tijd dat daar verandering in kwam. Met een vroege goal kwamen we op 1-0 voorsprong en die voorsprong hebben we vast kunnen houden!!!

Dus ons seizoen duurt een week langer want we mogen op 5 juni de finale spelen tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Almere en hopelijk mag er dan publiek bij zijn, dat zou het natuurlijk extra mooi maken. Het wordt mijn 3de bekerfinale en na 2 witte badjassen zou ik nu wel heel graag een rode willen.

Het zou een mooie afsluiter zijn van mijn tijd bij PSV.....

winterstop

20-12-2020 00:00

Vanmiddag speelden we de laatste wedstrijd van het jaar thuis tegen Heereveen. Gelukkig sluiten we het jaar goed af met een 2-0 overwinning.

Nu even genieten van de winterstop en op 6 januari gaan we weer het veld op.

Voor nu vast fijne feestdagen!!!

Onder de spaanse zon

16-12-2020 20:18

Vanmiddag speelden we de return tegen Barcelona. Het was bijna een kopie van vorige week. Weer na 4 minuten op 1-0 achterstand, weer 2-0 ruststand en na rust weer 2 tegengoals en gelukkig ook net als vorige week een eretreffer vlak voor tijd.

Helaas komt er zo al een einde aan ons Champions League avontuur, maar het was wel een mooie ervaring die naar meer smaakt.

Champions League debuut

09-12-2020 00:00

Vanavond maakten we ons Champions League debuut thuis tegen Barcelona. Helaas nog steeds zonder publiek, want dat was natuurlijk nog veel mooier geweest.

Al na 4 minuten komt Barcelona op voorsprong, maar daarna herpakken we ons goed en houden we het achter dicht. Helaas komt Barcelona net voor rust via een eigen goal van Mandy op 0-2 .

Na rust lopen ze verder uit, maar vlak voor tijd maken we gelukkig nog goal. Staat toch net wat mooier dan 4-0.

Volgende week spelen we in Barcelona de return.

PSV - Ajax eredivisie cup

04-12-2020 00:00

Gisteravond speelden we de 2de wedstrijd voor de Eredivisie Cup thuis tegen Ajax. Ajax komt op voorsprong, maar binnen een minuut maken we gelukkig weer gelijk. Vlak voor rust komt Ajax weer op voorsprong. Vlak voor tijd komen we terug tot 2-2, waarna strafschoppen volgen. Ik stond gepland als 5de penalty nemer. Helaas was dat niet meer nodig, omdat we er 2 gemist hadden. Maar gelukkig maakt het voor de Eredivisie Cup niet uit en kunnen we uiteindelijk nog steeds voor de prijs spelen.

op de bank

01-12-2020 00:00

Vanavond speelden we de thuiswedstrijd tegen Kosovo in Breda. Omdat we al verzekert zijn van het EK, mochten een aantal andere speelsters spelen en heb ik de hele wedstrijd op de bank gezeten. Begrijpelijk maar toch ook wel weer jammer, want je speelt natuurlijk het liefste alle wedstrijden. Gelukkig winnen we de wedstrijd weer ruim met 6-0.

Maatje te groot

27-11-2020 00:00

Vanavond speelden we de oefenwedstrijd tegen USA in Breda. Die waren helaas een maatje te groot, waardoor we met 0-2 verloren.

Op naar dinsdag als de laatste EK kwalificatie wedstrijd is.

VV Alkmaar - PSV

20-11-2020 00:00

Gisteravond speelden we de uitwedstrijd tegen VV Alkmaar. De wedstrijd verliep moeizaam. Pas in de eerste helft komen we 2x tot scoren. Helaas scoort Alkmaar ook nog een keer, maar de 3 punten nemen we mee naar Eindhoven.

Nu op naar Zeist voor de interlandperiode waarin we een oefenwedstrijd spelen tegen USA en een EK kwalificatie tegen Kosovo.

Ik heb er zin in !!!!

Balen

15-11-2020 00:00

Vanmiddag zijn we naar Twente geweest. We beginnen goed aan de wedstrijd en komen vrij snel op voorsprong. Helaas maakt Twente na bijna een half uur spelen weer gelijk. 10 minuten later komt Twente zelfs op voorsprong, maar vlak voor rust kunnen we nog gelijk maken. Na rust krijgen we kansen , maar maken ze helaas niet meer af. Twente doet dit na 10 min nog wel 1x, dus is 3-2 de eindstand. Kei balen natuurlijk, want dit was echt niet nodig geweest.

ADO thuis

08-11-2020 00:00

Vanmiddag speelden we thuis tegen ADO Den haag en we hadden het moeilijk. We kregen wel kansen, maar maakte ze niet af.

Gelukkig maakte Esmee in blessuretijd de 1 -0 , waardoor de 3 punten in Eindhoven blijven.